Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Τελευταία ανάρτηση

http://ciaoant1.blogspot.gr


Η απόφαση για το σταμάτημα των αναρτήσεων είναι οριστική - απλά είπα να βάλω μια ανάρτηση για μια είδηση που οι δημοσιογράφοι ούτε καν θα την πάρουν χαμπάρι (άσε που και να την πάρουν, δε θα ξέρουν να την ερμηνεύσουν).

Η είδηση είναι σημαντική, γιατί δείχνει το ποιος έχει τις δυνατότητες να κυριαρχήσει στο μέλλον, και ποιος όχι. Εμείς βέβαια την έχουμε ξαναδεί σε παλιότερες αναρτήσεις μας, με πολύ περισσότερη ανάλυση, αλλά τώρα έχουμε και μια πιο "επίσημη" αναγνώριση της πραγματικότητας.

Την ίδια ώρα λοιπόν που οι Ρωσοκινέζοι υπέγραφαν μια συμφωνία-μαμούθ για τα ενεργειακά τους (αλλά και για ένα Ρωσοκινέζικο αντι-ΝΑΤΟ με τη συμμετοχή και του Ιράν για όσους δεν το πήραν είδηση), οι Αμερικάνοι έβγαλαν μια είδηση ότι...το 96% των υπολογιζόμενων κοιτασμάτων του shale gas στην Καλιφόρνια...δεν είναι εκμεταλλεύσιμα (Link). Από όλο αυτό το πετρέλαιο που υποτίθεται ότι θα έβγαζαν από εκεί πέρα, και θα γίνονταν μια ενεργειακή υπερδύναμη, μόνο το 4% είναι εκμεταλλεύσιμο!

Τα υπόλοιπα νομίζω τα καταλαβαίνετε. Εγώ ούτε χρόνο έχω, ούτε χρήμα για κάτι παραπάνω. Το blog θα κλείσει οριστικά τις επόμενες μέρες. Μη μου ζητάτε να γράψω, εγώ βρίσκομαι σε σοβαρή ανάγκη βοήθειας λόγω σοβαρών οικογενειακών υποχρεώσεων, και δε βλέπω κανέναν να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα ούτε για να μάθει τι γίνεται, πόσο μάλλον για να βοηθήσει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όσους με στήριξαν και με στηρίζουν (δεν είναι και πολλοί), αλλά δεν υπάρχουν οι δυνατότητες για να συνεχίσω.

- Για την Ελλάδα που με ρωτάτε πολλοί, δε χρειάζονται πολλά σχόλια, η χώρα βαδίζει στο δρόμο της ελεγχόμενης χρεωκοπίας που σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος του (την επίσημη κήρυξη χρεωκοπίας και το συνεπακόλουθο πλιάτσικο, καθώς και τον έλεγχο της χώρας από φασιστικές ομάδες, νταβατζήδες, μαφιόζους, κτλ. Αυτό δείχνει και η "καταδίκη του επίσημου δικομματισμού", αλλά η ταυτόχρονη στήριξη...του Μπέου, του Μαρινάκη, και άλλων από μερίδα του πληθυσμού στις εκλογές. Πλέον αυτό το "μαύρο" κεφάλαιο θα αναλάβει μέρος [και] της πολιτικής εξουσίας, όπως πχ συμβαίνει ήδη σε χώρες όπως η Βουλγαρία, κτλ, που ελέγχονται από επίσημους και ανεπίσημους μαφιόζους)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.feed-links {display: none;}