Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Θ. ΠΑΦΙΛΗΣ ΣΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ


4 σχόλια:

  1. Θα 'πρεπε να γίνη από τώρα πλατιά,έντυπη ενημέρωση στο χωριό κ στη συνέχεια κάλεσμα σε ανοιχτή συγκέντρωση,για να δούμε αν κ ποιοί θίγουνται,αλλά κ για να προετοιμαστή ο κόσμος ηθικά κ να πάρη θάρρος βλέποντας,ότι υπάρχει μια αγωνιστική πρωτοπορία,όπου μπορεί να βρη μια στήριξη,ώστε να θελήση να συμμετέχη σε δράσεις όπου χρειαστή,σε ειρηνοδικεία κ γειτονιά,αλλιώς δεν κάνωμε τίποτα.Όχι,όπως με το χαράτσι της ΔΕΗ,που η συμμετοχή ήταν μικρή,γιατί έγινε ξαφνικά,χωρίς ηθική προετοιμασία κ πληροφόρηση του κόσμου,με αποτέλεσμα,όπως είδαμε,τον ΕΝΦΙΑ.Ακόμα,να υπάρξη σύνδεση κ συνεργασία με επιτροπές αγώνα κ άλλες συλλογικότητες πανελλαδικά,πχ. το Συντονισμό Συλλογικοτήτων Αττικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπλήρωση: Οι παραπάνω πρωτοβουλίες,όχι μόνο επιβάλλουνται για μια επιτροπή αγώνα,αλλά είναι καθήκον κ της κάθε κομμουνιστικής πρωτοπορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ξεκαθαρίσω δυο πράμματα: α)Το Θ. Παφίλη δεν τον άκουσα,λόγω τεχνικού προβλήματος.β)Επειδή αναφέρθηκα σε συλλογικότητες,όπου άκουσα ότι συμμετέχουν κ Συριζαίοι-τουλάχιστον συμμετείχαν πριν από την κωλοτούμπα του Τζίφρα-κ δεν ξέρω ποιοί άλλοι,να πω,ότι δεν είμαι απ' αυτούς που δε θεωρούν απαραίτητη την ηγεμονία των κομμουνιστών στο κίνημα κ στο λαό.Το αντίθετο! Αλλά πιστεύω,ότι ο τρόπος να την πάρουν,είναι ακριβώς η δημοκρατία.Επειδή είναι αυτοί που υπηρετούν αποτελεσματικότερα τα λαϊκά συμφέροντα,παίζουν στο δικό τους γήπεδο.Όπλο έχουν οι κομμουνιστές τη δημοκρατία κ πυρομαχικά τη θεωρία του μαρξισμού κ αυτά,με την προϋπόθεση να τα χειριστούν σωστά,τους δίνουν υπεροχή απέναντυ στους ιδεολογικοπολιτικούς τους αντιπάλους.Κανείς δεν παίρνει τη νίκη,όσο αποφεύγει την αναμέτρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διευκρίνιση: Τη δημο-κρατία την εννοώ με την ουσιαστική σημασία της λέξης,κράτος του δήμου=κυριαρχία του λαού,όχι των αγορών κ του κεφαλαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.feed-links {display: none;}