Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Κάποιοι λίγοι, το 1% ίσως, έγιναν πολιτικοί και δημοσιογράφοι για τους σωστούς λόγους. Οι υπόλοιποι αποκλειστικά και μόνο επειδή δεν έπαιρναν τα γράμματα. Πώς αλλιώς να εξηγήσεις την ηλιθιότητα του "βρέθηκε Συριακό διαβατήριο δίπλα στον δράστη", πώς;

Σίγουρα όταν πας σε αποστολή αυτοκτονίας παίρνεις μαζί σου το διαβατήριό σου, ώστε να είσαι επώνυμος εκεί που πας για πιλάφι. Πρώτη φροντίδα.

Φυσικά, αφού είσαι ανθρώπινη βόμβα, το κουβαλάς σε ειδικό διαμορφωμένο πυρίμαχο κουτί που μπορεί να αντέξει πιέσεις τουλάχιστον 5 τόννων ανά τετραγωνικό cm, επιταχύνσεις της τάξης των 35-40 g, νιτρικά/νιτρώδη, θερμοκρασίες 700 βαθμών κελσίου και φλόγα. Για να το βρει το τούβλο που έγινε δημοσιογράφος ή πολιτικός, επειδή δεν έπαιρνε ούτε τη φυσική, ούτε τη χημεία, μα ούτε και τα μαθηματικά! Και για να παριστάνει τον ξύπνιο το φασιστικό έμεσμα της κοινωνίας, ο αποτυχημένος του σχολείου, το σκατόψυχο καθίκι της γειτονιάς.

Ρε άντε και γαμηθείτε! "Διαβατήριο δίπλα στο πτώμα του δράστη", μαλάκες! Φιτίλια έγινε το πτώμα, αλλά άντεξε ένα κομματάκι χαρτί... Σιχτίρ, αγράμματοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.feed-links {display: none;}