Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Συμφωνία Σαμαρά – Χρυσής Αυγής στο «ρατσιστικό» νομοσχέδιο


Ο Αντώνης Σαμαράς

 
“ Η παλαιότερη πρόταση Σαμαρά και το σχέδιο Νόμου της Χρυσής Αυγής ”
 
Το «ρατσιστικό» νομοσχέδιο που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή «συμπίπτει» (τυχαίο;) με την παλαιότερη πρόταση Σαμαρά για «ιδιώνυμο» στα εγκλήματα των μεταναστών. Στις 17 Σεπτεμβρίου 2012, σύμφωνα με δημοσιεύματα, «με εντολή του κ. Σαμαρά προωθείται νομοθετική ρύθμιση σύμφωνα με την οποία όταν οι παράνομοι μετανάστες διαπράττουν οποιοδήποτε αδίκημα, η παράνομη είσοδός τους στη χώρα θα εκλαμβάνεται ως επιβαρυντική περίσταση». (Διαβάστε ΕΔΩ κι ΕΔΩ)


Και στις 4 Ιουνίου 2013 η Χρυσή Αυγή καταθέτει πρόταση νόμου με 2 άρθρα όπου το πρώτο άρθρο ορίζει ότι η «ιδιότητα» μετανάστη αποτελεί επιβαρυντική περίσταση! Ιδού πρόταση της Χρυσής Αυγής :

Άρθρο 1 «Αντιμετώπιση της αυξημένης εγκληματικότητας λόγω λαθρομετανάστευσης»Όποιος, ευρισκόμενος παράνομα στο ελληνικό έδαφος ή έχοντας εισέλθει σε αυτό χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις (ασχέτως εάν μεταγενέστερα απέκτησε με οποιονδήποτε τρόπο καθεστώς νόμιμης παραμονής), τελέσει με δόλο πλημμέλημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών, τιμωρείται για μόνη τη συμμετοχή του σ’ αυτήν την πράξη με κάθειρξη. Σε περίπτωση που διαπράξει κακούργημα, τιμωρείται για μόνη τη συμμετοχή του σ’ αυτήν την πράξη με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. (Διαβάστε ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.feed-links {display: none;}