Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Συμμαζέψτε τον Κατρούγκαλο! ζητά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ


Συμμαζέψτε τον Κατρούγκαλο! ζητά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

http://mao.gr
Γι’ άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι η αλήθεια πονάει. Πονάει αυτούς που έχουν συμφέρον από τη συσκότιση και τη διαστρέβλωσή της. Έτσι, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με σημερινή ανακοίνωσή της, ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ (του οποίου ο Γ. Κατρούγκαλος ΔΕΝ είναι ούτε στέλεχος ούτε μέλος!) να αποκηρύξει τον καθηγητή που στη χθεσινή «Ανατροπή» του Mega γελοιοποίησε τις κυβερνητικές και φιλοκυβερνητικές θεωρίες περί δύο άκρων, βίας και εξτρεμισμού.  

Είναι πρωτοφανές ένα κυβερνών κόμμα να ζητά από ένα άλλο κόμμα να «συμμαζέψει» έναν ακαδημαϊκό δάσκαλο επειδή ο λόγος του δεν είναι αρεστός στη μιντιακή και κυβερνητική εξουσία! Αν ζούσαμε στην εποχή της Ιεράς Εξέτασης, το αίτημα θα ήταν να οδηγηθεί ο Κατρούγκαλος (και τα βιβλία του) στην πυρά.


«Η χθεσινή παρέμβαση του κ. Κατρούγκαλου και τα όσα υποστήριξε για τη βία, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται και διακινεί τη θεωρία της καλής και κακής βίας.

Μια θεωρία που τροφοδοτεί την εξτρεμιστική βία, διχάζει την κοινωνία και οδηγεί στο χάος.

Έφτασε ο κ. Κατρούγκαλος στο σημείο να δικαιολογεί προπηλακισμούς, καταλήψεις δημοσίων κτηρίων και ομηρίες καθηγητών.

Καλούμε τον κ. Τσίπρα, εδώ και τώρα, να αποδοκιμάσει ευθέως τις δηλώσεις αυτές και να ξεκαθαρίσει τη θέση του».

Λακωνική ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ, στην οποία αναφέρει ότι  «η φτηνή προβοκάτσια οδηγεί στην αυτογελοιοποίηση».

Σε νέα ανακοίνωσή της η ΝΔ, ως ανταπάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις δηλώσεις του καθηγητή κ. Γ. Κατρούγκαλου, αναφέρεται:

«Αντί να συμμαζέψει τις ακραίες και επικίνδυνες φωνές, ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να συκοφαντεί και να υβρίζει.

Ο κ. Τσίπρας όμως χρωστά μια ξεκάθαρη απάντηση στους πολίτες και οφείλει να τη δώσει: Υιοθετεί -ναι ή όχι;- τη διχαστική θεωρία της καλής και κακής βίας;»

Απεταξάμην τον Κατρούγκαλο! οφείλει, λοιπόν, να κράξει κάθε νομοταγής Έλληνας. Με την επόμενη ανακοίνωσή της, η ΝΔ ίσως ζητήσει από τη Σύγκλητο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου διδάσκει ο Γ.Κ., να καταδικάσει αυτό το μαύρο πρόβατο. ΄Ισως ζητήσει και από το YouTube να διαγράψει το βίντεο με την ομιλία του Κατρούγκαλου (με τις δεκάδες διακοπές από τον παρουσιαστή και τους άλλους καλεσμένους) λόγω του εμπρηστικού του περιεχομένου. Και κάθε μαμά να βάζει πιπέρι στο στόμα του παιδιού της όταν αυτό λέει τη λέξη «Κατρούγκαλος»…

Χθες βράδυ παρακολουθήσαμε ένα σόου τηλεοπτικού εξτρεμισμού, όταν οκτώ άνθρωποι δεν άφηναν να ακουστεί μια αντίθετη άποψη (κάποιοι έμειναν βουβοί μπροστά στις αντιδημοκρατικές πρακτικές του Πρετεντέρη και των φίλων του). Σήμερα βλέπουμε τη συνέχεια. Η ΝΔ και το πολιτικό/μιντιακό σύστημα εξουσία  προφανώς αιφνιδιάστηκε και πανικοβλήθηκε από την ΑΠΗΧΗΣΗ που είχε η περήφανη στάση και ο ψύχραιμος λόγος του Γιώργου Κατρούγκαλου… εξ ου και η σπασμωδική αντίδραση της Ν.Δ.

Kι επειδή κάποιοι από τους καλεσμένους αμφισβήτησαν το ακαδημαϊκό έργο του Κατρούγκαλου και υποστήριξαν ότι «κολακεύει τους φοιτητές» για να εξασφαλίσει την εκλογή του, μπορείτε εδώ να διαβάσετε το βιογραφικό του κ. καθηγητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.feed-links {display: none;}