Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

NIGEL FARAGE ΠΡΟΣ Α. ΣΑΜΑΡΑ «Να ονομάσετε το κόμμα σας No Democracy»! (βίντεο)

http://anemosantistasis.blogspot.gr


Μετά τον πανηγυρικό(κυριολεκτικά για τα πανηγύρια) λόγο του Σαμαρά για την έναρξη της ελληνικής προεδρίας βρήκε ευκαιρία ο γνωστός για τις μπηχτές Nigel Farage να απευθυνθεί στον "κατά φαντασία θεραπευόμενο"* πρωθυπουργό μας και να του υπενθυμίσει:

 "Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα. Η τρόικα κυβερνά! Το κόμμα σας ονομάζεται "Νέα Δημοκρατία", αλλά νομίζω ότι θα 'πρεπε να το ονομάσετε "No Democracy" (Μη Δημοκρατία), διότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!"

Ο πάντα ετοιμόλογος και ευφυέστατος πρωθυπουργός της αποικίας μας ανταπάντησε:
«Ευχαριστώ τον κ. Φάρατζ για τα μαθήματα δημοκρατίας που έδωσε, θα εκτιμούσα όμως αν έδειχνε και αλληλεγγύη κάτι που δεν έκανε. Θα περίμενα περισσότερη αλληλεγγύη από εσάς. Ίσως κάποιοι δεν νιώσουν ικανοποίηση που η Ελλάδα τα κατάφερε και μένει στο ευρώ».
 
Δηλαδή του είπε να είναι αλληλέγγυος και ικανοποιημένος...αλλά σε τι ακριβώς να δείξει αλληλεγγύη? Με τι ακριβώς να ικανοποιηθεί?
 
Ξέρετε δεν (ικανοποιούνται) όλοι γαμώντας το κεφάλι τους,ούτε είναι κατόρθωμα το ότι μείναμε στο ευρώ παραχωρώντας την ανεξαρτησία μας.
 
Κατόρθωμα είναι που σας βάλαμε στον θρόνο πιστεύοντας τις μπούρδες που ξεφουρνίζατε.
*Για στασιμότητα στο πεδίο της δημοσιονομικής εξυγίανσης στην Ελλάδα κάνει λόγο το Spiegel με τίτλο «Ο κατά φαντασίαν θεραπευμένος» δίπλα σε φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά.

Απολαύστε ολόκληρη την σημερινή του παρέμβαση το Ευρωκοινοβούλιο στο παρακάτω βίντεο, με τα χαρακτηριστικά κατσουφιασμένα και ενοχλημένα πρόσωπα των υπόλοιπων Ευρωπαίων πολιτικών και του ίδιου του Α. Σαμαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.feed-links {display: none;}