Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Μας κατσικώθηκαν οι Σωτήρες για τα καλά...


 


Μιχαλού
Ύφεση, λιτότητα, χρέος, μνημόνιο, ανεργία καλά κρατούν την ώρα που η κατεστραμμένη μας οικονομία ζει με τις δόσεις των δανειστών, βαθαίνοντας την χρεοκοπία της χώρας.

Εντωμεταξύ ο εκφυλισμός των υποσυστημάτων (υγεία, παιδεία, αυτοδιοίκηση κ.λπ.) που συγκροτούν το κράτος εκφυλίζονται, ενώ τα εργασιακά μέτρα που επέβαλε η τρικοματική Κυβέρνηση ανατρέπουν και εκθεμελιώνουν κάθε έννοια εργασιακού δικαιώματος.
Την ίδια ώρα ψηφίζονται και νέα κρυφά μέτρα που ούτε τα ξέρουμε και δημιουργούν μια βίαιη προσαρμογή της ελληνικής κοινωνίας σε ένα δύσκολο μέλλον.
Τα ραβασάκια της Εφορίας θα αποστέλλονται τον ένα μήνα μετά τον άλλο, με την αρχή να γίνεται τον Ιούνιο, με τα ειδοποιητήρια του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ) του 2011.

Θα ακολουθήσουν νέα ραβασάκια τον Ιούλιο με τον ΦΑΠ του 2012, το «προσαρμοσμένο» χαράτσι της ΔΕΗ, οι δόσεις για το φόρο εισοδήματος 2012 και το φθινόπωρο μας περιμένει ο ΦΑΠ του 2013.

Όσο για τους οφειλέτες που αδυνατούν να πληρώσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς την Εφορία τους περιμένει η φυλακή….Ήδη τα τζιμάνια του υπουργείου Οικονομικών έχουν στοχοποιήσει πάνω από 212.000 πολίτες με χρέη άνω των 5.000 ευρώ ο καθένας…Βέβαια για το ξεκαθάρισμα της λίστας Λαγκαρντ δεν ιδρώνει τα αυτί τους!!!

Η πάταξη της φοροδιαφυγής έχει καταντήσει  το ανέκδοτο του αιώνα!!!

¨Όσο για το ξεπούλημα της χώρας; βαίνει καλώς…Ακόμη και η Guardian σε δημοσίευμα της επισημαίνει Ρώσοι, Κινέζοι και Καταριανοί είναι σε ετοιμότητα,  ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στη «νέα εμπορική πύλη της Ευρώπης, ενώ τονίζει πως οι Κινέζοι ενδιαφέρονται για τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, οι Ρώσοι για την αγορά ενέργειας και οι Καταριανοί για την αγορά ακινήτων.

Ο λαός είναι μόνος! Αυτό που περισσεύει είναι οι Αντώνηδες οι Φώτηδες οι Βαγγέληδες και οι πάσης φύσεως Σωτήρες!!!

Βρε ουστ εσείς και τα παπαγαλάκια σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.feed-links {display: none;}