Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Αστικά δημοσιεύματα για τον πρόεδρο του Σύριζα - Συνιστώσες εναντίον Τσίπρα (Βίντεο)

Την Πέμπτη το περιοδικό «Επίκαιρα» δημοσίευσαν ομιλία του Αλέξη Τσίπρα που έκανε σε εκδήλωση της Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, με ακροατήριο  όλη την επιχειρηματική ελίτ της χώρας μας.
Μια ομιλία που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας με επιλογή του Σύριζα και στην οποία –σύμφωνα με το περιοδικό- ο Α. Τσίπρας εξέφρασε «πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις που θα έκαναν χαρούμενο ακόμα και τον … Μίλτον Φρίντμαν»!!!!

Σήμερα ολοσέλιδο δημοσίευμα που υπογράφει η Κάτια Μακρή στην Real news κάνει λόγο σε «άγνωστα τηλεφωνήματα» μεταξύ Τσίπρα και του προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλου, για την «καλή ανθρώπινη χημεία» που έχουν μεταξύ τους για την πεποίθηση του προέδρου του ΣΕΒ ότι ο Τσίπρας θα μετακινηθεί από τις θέσεις που εκφράζει σήμερα όταν αναλάβει υπεύθυνες κυβερνητικές θέσεις.
 
Τι απ’ τα δημοσιεύματα αυτά ισχύει δεν γνωρίζουμε γ’ αυτό και δεν τα αναπαράγουμε. Το ότι, όμως, δεν είναι η πιο ιδανική κατάσταση, όμως στο εσωτερικό του Σύριζα το διαπιστώνουμε παραθέτοντας το κείμενο που μας έστειλαν συνιστώσες του Σύριζα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

.feed-links {display: none;}